Pressefoto

Hvad er pressefoto?

Pressefoto er billeder af eksempelvis situationer, events eller arbejdspladser, som skildrer begivenheder eller steder, som de tager sig ud.

Ofte er pressefotos brugt til at fortælle “hvad der er sket” til en begivenhed.

Når du bestiller pressefotos hos Dansk Firma Foto, så sender vi en professionel pressefotograf eller fotojournalist, som er vant til at producere dynamiske og flotte billeder til medierne.

For at sikre, at du får så gode billeder som muligt, så har vi brug for at kende omfanget af opgaven og datoen i god tid. Brug derfor kontaktformularen i højre side, når du er klar.

Vores erfarne fotografer vil arbejde med jer på location og kan hjælpe med at finde det bedste motiv, perspektiv og eventuel lyssætning.

Hvad koster pressefotos?

Pressefoto er lidt sværere at sætte på formel, da de både kan være taget live fra events eller mere opsatte fra en virksomhed.

Som udgangspunkt regner vi med, at der fra en dags arbejde kommer 10 redigerede billeder ud af det, og prisen vil her ligge på cirka 8.995,-.

Hvem tager pressefotos?

Det gode pressefoto er en svær disciplin, som kræver konkret erfaring.

Derfor samarbejder vi kun med fotografer, som har erfaring med at levere billeder til dagblade og medier enten som fotojournalister eller fotografer.

    Sort/hvidFarver